[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум Чортківських рибалок » Робота сайту та форуму » Правила форума » Правила форума
Правила форума
ВікторДата: Понеділок, 30.05.2011, 01:25 | Повідомлення # 1
Рибак ПРОФІ !!!
Група: Администраторы
Повідомлень: 81
Репутація: 1
Статус: Offline
1. Забороняється створення тем які, порушують закони України.
2. Забороняється ненормативна лексика, лайка, образи на будь-якій формі: повідомлення, профіль, відгук в репутацію, ПП.
3. Забороняється порнографія в будь-якому вигляді і формі (аватари, картинки, посилання).
4. Перед створенням нової теми або повідомлення, переконайтеся, що їх ще немає (скористайтеся пошуком, ознайомтеся з правилами розділу,). В іншому випадку адміністрація форуму буде змушена видалити вашу тему / повідомлення.
5. Будь-які повідомлення не по темі заборонені (оффтоп). Це правило не стосується розділу ''Курилка''.
6. Не вітаються відповіді на кшталт: "Спасибі!", "+100!", "Залік" та інші висловлювання подяки. Свою подяку правильніше виражати з допомогою системи репутації, поставивши юзеру "+". Аналогічно і з відповідями: "Маячня!", "Нісенітниця!". Є кнопка "-" Не забувайте обгрунтовувати зміна репутації користувача.
7. Заборонені флуд і яскраво виражений флейм. Якщо Ви залишили повідомлення, а через п'ять хвилин у вас знову з'явилися думки - не лінуйтеся, відредагуйте попереднє повідомлення. Не варто залишати два, три повідомлення підряд (Це у ваших же інтересах. Адже час, який Адміністрація витратить на наведення порядку в темах вона могла витратити на пошук відповіді на ваше запитання).
8. Намагайтеся писати грамотно. Грамотно написаний текст виглядає більш легким для читання і позитивно характеризує автора.
9. Заборонено передавати свій аккаунт на форумі іншим особам.
10. Ні один користувач не має права задавати свої правила спілкування в темі. Також користувачам забороняється виконувати модераторські функції: давати попередження, говорити, як себе вести, загрожувати баном. Якщо ви вважаєте, що хтось порушує правила, повідомте про це адміністрації.
11. Будь-які створені теми повинні чітко і коротко описувати суть проблеми. Теми з такими назвами, як "Допоможіть", "Потрібна допомога" будуть видалятися або перейменовуватимуться на розсуд адміністрації форуму.
12. Вкрай не рекомендується використовувати в постах "падонківський" сленг.
13. Переконливо рекомендуємо уникати надмірного цитування. Воно дуже навантажує тему. Якщо Ваш пост йде слідом за цитованим, то й цитувати нічого не потрібно.
14. Заборонені множинні реєстрації.
15. Не допускаються публічні обговорення дій модераторів і адміністрації форуму. Якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це будь-якого з адміністраторів форуму.
16. Заборонено розміщувати активні посилання на інші ресурси в підписі користувачів, за винятком випадків узгоджених з адміністрацією.

Дії Адміністрації

У адміністрації форуму є декілька технічних засобів, що дозволяють карати порушників правил. Зокрема, до порушника можуть бути застосовані наступні заходи в залежності від ступеня порушення:
- Редагування / видалення повідомлення / теми, в яких так чи інакше порушуються правила.
- Закриття теми.
- Усне попередження.
- Блокування можливості залишати повідомлення.
- Повна блокування доступу на форум.

Вилучення облікових записів

Обліковий запис видаляється в наступних випадках:
1. Грубе порушення правил форуму.
 
Форум Чортківських рибалок » Робота сайту та форуму » Правила форума » Правила форума
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz