Рибальська кухня - Форум Чортківських рибалок

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум Чортківських рибалок » Кулінарія/кухня/ ''Курилка''/ Прикормка » Юшка і тому подібне ... » Рибальська кухня (що та як готуємо)
Рибальська кухня
серДата: Середа, 11.05.2011, 22:13 | Повідомлення # 1
Заядливий рибак
Група: Модераторы
Повідомлень: 94
Репутація: 1
Зауваження: 0%
Статус: Offline
Вчора впіймав коропа 1,8кг та рішив трохи поексперементувати.Рибу почистив,промив,поізав на невеликі продовгуваті куски.Із-за того що не було яйця а під руку підвернулась"козацька"гірчиця й попробував-вмокав в муку,добре змочив 1 шматок в гірчицю і на сковородку.Попробував happy і всі інші так пожарив.Було дуже смачно-гості одобрили prof hands booze Чекаю ваших рецептів.СМАЧНОГО
 
серДата: Середа, 25.05.2011, 13:22 | Повідомлення # 2
Заядливий рибак
Група: Модераторы
Повідомлень: 94
Репутація: 1
Зауваження: 0%
Статус: Offline
смажений ляшьмука+яєчко=СМАЧНОГО!!!
 
Форум Чортківських рибалок » Кулінарія/кухня/ ''Курилка''/ Прикормка » Юшка і тому подібне ... » Рибальська кухня (що та як готуємо)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016
Зробити безкоштовний сайт з uCoz